Ripple kopen? Dit zijn de mogelijkheden
APPLE 26-3-2019 10:00:07

Apple presenteert zijn langverwachte videostreamingdienst


Fotobron: Pixabay

(AFN) - De nieuwe streamingdienst van Apple, met de naam Apple TV+, is pas dit najaar te bekijken. Prijzen maakte Apple nog niet bekend, wel dat de dienst in meer dan honderd landen beschikbaar komt.

Apple presenteerde ook een eigen tijdschriftenabonnement en een spelletjesabonnement. Bovendien onthulde Apple een eigen creditcard voor de Amerikaanse markt.

LEES OOK: Waarom Apple eigenlijk helemaal niet zo gek bezig is qua strategie

De tijdschriften komen beschikbaar in de nieuwsapp Apple News. Gebruikers kunnen ze lezen als ze een abonnement op de dienst Apple News+ nemen. Ze krijgen de artikelen op een speciale manier aangeboden. Er is veel aandacht voor design en het gebruik is afgesteld op gebruikersgemak, aldus het bedrijf. Naast tijdschriften kunnen gebruikers ook nieuws van kranten als Los Angeles Times en The Wall Street Journal lezen.

Apple News+ is vooralsnog alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada. Later dit jaar volgen Australië en het Verenigd Koninkrijk.

Apple kondigde daarnaast Arcade aan, een abonnementsdienst voor computerspelletjes. Een prijs voor de dienst, die net als de streamingdienst in het najaar komt, noemde Apple niet. Wel liet het bedrijf weten dat Arcade in ruim 150 landen beschikbaar komt.

LEES OOK: 'De nieuwe gamechanger van Alphabet' (een column van Martine Hafkamp) en 'Gaming wordt nog interessanter als belegging' (een column van Han Dieperink)

Wat denkt u?

Meer nieuws

Analisten over Apple Inc.

23-5-2019 Apple Buy UBS AG
22-5-2019 Apple Neutral Goldman Sachs Group Inc.
21-5-2019 Apple Neutral Goldman Sachs Group Inc.
21-5-2019 Apple Neutral Credit Suisse Group
20-5-2019 Apple Reduce HSBC
meer analisten

Invoer toevoegen

Aandelen in dit artikel

Apple Inc. 179,66 -1,71% Apple Inc.
pagehit