Ripple kopen? Dit zijn de mogelijkheden
BULL DAY 21-3-2019 16:51:00

Finanzen geeft 200 tickets voor Bull Day weg, bestel nu! (ADV.)


Fotobron: Pixabay

(finanzen.nl) - Om een gratis toegangskaart voor Bull Day te krijgen, registreert u zich op Bullday.nl met de code FIN19.

Sprekers zijn o.a. Cees Smit (Today's Vermogensbeheer), Willem Middelkoop (Commodity Discovery Fund), Nico Bakker (BNP Paribas Markets), Bob Homan (ING Bank), Peter Siks (BinckBank), Ivo Kuiper (Van Lanschot), Elwin de Groot (Rabobank) en Ralph Wessels van ABN Amro Investment Centre.

Bull Day is een dag vol masterclasses, Gouden Tips, spraakmakende talkshows, snelcursussen en een beursvloer met exposanten. Thema's als vastgoed, ETF's, crypto's, impactbeleggen, het voorspellen van de beurs, grondstofmarkten en technische analyse komen aan de orde.

Vele beleggingsgoeroes, beursexperts en -analisten delen door de dag heen hun visie met beginnende en ervaren beleggers die hier direct mee aan de slag kunnen. Kortom: het wordt een echte 'bullmarkt'!

Kijk voor meer informatie over programma en tijden op Bullday.nl. Tot vrijdag in 1931 Congrescentrum te 's-Hertogenbosch!

Bull Day wordt georganiseerd door dezelfde organisator als de BeleggersFair die jaarlijks in de Beurs van Berlage gehouden wordt.

Wat denkt u?

Invoer toevoegen

pagehit