Ripple kopen? Dit zijn de mogelijkheden
BEURZEN 21-4-2017 08:15:19

Nikkei sluit week hoger af

TOKIO (AFN) - De aandelenmarkten in het Verre Oosten kenden vrijdag een positieve handelsdag. De handel trok zich op aan de mooie koerswinsten die op Wall Street op de borden werden gezet. Verder wordt door beleggers in Azië vooruitgekeken naar de eerste ronde van de Franse presidentsverkiezingen op zondag.

Slechte beursdag Fujifilm

In Tokio ging de Nikkei-index 1 procent vooruit tot 18.620,75 punten. De producent van onder meer camera's en medische systemen Fujifilm had een slechte beursdag met een min van 4 procent. Het bedrijf stelt de publicatie van cijfers uit vanwege onregelmatigheden bij de boekhouding van een buitenlands onderdeel.

Groei Japanse industrie

Marktonderzoeker Markit publiceerde een voorlopig cijfer over de bedrijvigheid in de Japanse industrie. Volgens Markit is de groei van de industrie in Japan in april licht toegenomen ten opzichte van een maand eerder.

In Hongkong tekende de Hang Seng tussentijds een plusje van 0,2 procent op. De Kospi in Seoul won 0,8 procent en de All Ordinaries in Sydney boekte een winst van 0,5 procent.

Wat denkt u?

Invoer toevoegen

Indices in dit artikel

NIKKEI 225 23.868,34
-0,35%
pagehit