Ripple kopen? Dit zijn de mogelijkheden
BELEGGINGSDIENSTEN 12-9-2019 10:05:00

BinckBank breidt diensten in Spanje uit en BUX wil een echte neo broker worden


Fotobron: Freeimages.com

(finanzen.nl/AFN) - Het is nieuwe beleggingsplatform van BinckBank is het eerste grote initiatief na de overname van de onlinebroker door het Deense Saxo Bank. Het nieuwe platform is gebaseerd op de technologie van Saxo Bank. BinckBank bediende tot nu toe vooral de meer dan 100.000 Nederlandstalige expats in Spanje.

Het nieuwe platform ondersteunt naast Nederlands en Engels ook meer dan 26 andere talen. Onder het merk BinckBank krijgen klanten toegang tot het handelsplatform van Saxo Bank.

BinckBank en Saxo Bank ziet het meertalige platform ook als een alternatief voor een groot aantal Engelstalige expats in Spanje, met het oog op de Brexit.

Een ander noviteit voor beleggers maakte BUX verder bekend. De beleggingap wil een volwaardige broker worden, of zoals Bux dat zo mooi noemt in een persbericht: een neo broker.

In de komende weken wordt daartoe 'Bux Zero' gelanceerd. Tot het eind van het jaar kunnen beleggers hiermee gratis handelen. Vanaf 2020 komt er een abonnementsmodel, waarbij beleggers tegen een vast bedrag per maand verder commissievrij kunnen handelen. Zogenoemde 'basic orders', die éénmaal per dag worden uitgevoerd, worden altijd gratis.

Bux werkt samen met ABN Amro voor de uitvoering. Geld dat beleggers cash aanhouden wordt gedekt via het depositogarantiestelsel tot 100 duizend euro.

Wat denkt u?

Meer nieuws

Analisten over BinckBank NV

meer analisten

Invoer toevoegen

Aandelen in dit artikel

BinckBank NV 6,35 0,00% BinckBank NV
pagehit