Ripple kopen? Dit zijn de mogelijkheden
23-9-2019 21:31:40

Caceis doet bod op Kas Bank gestand

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Het Franse Caceis heeft zijn bod op effectendienstverlener Kas Bank gestand gedaan. Voor de overnamedeal is 95,3 procent van de aandelen aangemeld. Tot en met 7 oktober kunnen de resterende stukken nog aangemeld worden.

De Crédit Agricole-dochter maakte in februari bekend Kas Bank over te willen nemen. Eerder deze maand werd ingestemd op een bijzondere aandeelhoudersvergadering van Kas Bank met de deal. Daarmee wordt het bedrijf gewaardeerd op 188 miljoen euro.

Kas Bank heeft maandag tevens bekendgemaakt de raad van bestuur na de overname door Caceis te versterken met een nieuwe operationeel directeur. Het gaat om Christophe Pierron die nu nog een hoge functie bekleedt bij de Luxemburgse tak van Caceis. Pierron, van huis uit ict'er, werkte gedurende zijn loopbaan voor verscheidene financiële instellingen en trad in 2008 in dienst van Caceis.

De aandeelhouders zullen van de voorgenomen benoeming op de hoogte worden gesteld tijdens een buitengewone aandeelhoudersvergadering van Kas Bank die op korte termijn bijeen zal worden geroepen.

Wat denkt u?

Meer nieuws

Analisten over Kas Bank N.V.

meer analisten

Invoer toevoegen

pagehit