Ripple kopen? Dit zijn de mogelijkheden
ONDERZOEK 15-11-2018 09:31:00

Finanzen.nl hecht waarde aan uw mening, vul daarom de vragenlijst in


Fotobron: Pixabay, finanzen.nl

Finanzen.nl is de Nederlandse editie van Finanzen.net, een van de grootste beleggersplatforms van Europa. Het is een unieke informatiebron voor beleggers, met redactionele content, realtimekoersen, bedrijfsdata en snelle apps vol slimme functies.

Bij finanzen.nl hechten wij veel waarde aan uw mening. Bent u tevreden over onze website? En wat vindt u van onze apps in iOS en Android? Vul daarom nu de vragenlijst in.

U vindt de vragenlijst door op de groene balk bovenaan de homepage te klikken OF door HIER te klikken

Uw antwoorden doen er toe. Wij zijn erg benieuwd. De antwoorden zullen worden gebruikt om onze activiteiten verder te verbeteren.

Dagelijks sturen we notificaties via het web en via de apps in iOS en Android uit. Heeft u zich al aangemeld voor een van de apps voor op uw smartphone? Nee, download dan gratis de app in uw appstore. U kunt zelf specifiek aangeven of u notificaties wilt ontvangen, zowel via de apps als via het web. Blijf hiermee op de hoogte van beleggingsvisies, kansen, beleggingsrisico's en analyses die ertoe doen.

Daarnaast is er ook de dagelijkse nieuwsbrief. Zou u deze willen ontvangen? U kunt zich hiervoor snel en eenvoudig aanmelden, zonder poespas. Kijk halverwege de homepage van finanzen.nl in de rechterbalk en schrijf u in. Het ziet er als volgt uit:

Alvast bedankt!

Het team van finanzen.nl

Wat denkt u?

Invoer toevoegen

pagehit