Ripple kopen? Dit zijn de mogelijkheden
6-6-2019 18:30:34

Ook pakketpunten Bol.com bij Delhaize-supers

ANTWERPEN (AFN) - Bol.com gaat ook samenwerken met Delhaize. In filialen van de Belgische supermarktketen in de provincie Antwerpen kunnen mensen binnenkort pakketjes laten afleveren en ophalen, net zoals dat nu al mogelijk is bij de Nederlandse en Belgische winkels van Albert Heijn.

Het gaat om een proef. Als die succesvol is dan komen er na de zomer ook pakketpunten van Bol.com in andere Delhaize-zaken in Vlaanderen. Bol.com, Albert Heijn en Delhaize zijn alle drie onderdeel van het beursgenoteerde concern Ahold Delhaize.

Bol.com is straks sowieso nadrukkelijker aanwezig in België. Deze maand wordt er een nieuw kantoor geopend in Antwerpen, vanwaaruit de webwinkel lokale ondernemers zal ondersteunen en adviseren bij het verkopen van hun assortiment op het platform.

Tegelijkertijd zet Ahold Delhaize erop in om Albert Heijn stevig uit te breiden bij de zuiderburen. Eerder werd bekend dat er komende jaren dertig tot vijftig nieuwe Albert Heijn-filialen zullen openen, bovenop de ruim veertig die er al waren. Ook Delhaize groeit. De keten telde begin dit jaar rond de achthonderd winkels in België. Dat moeten er over drie tot vier jaar zo'n negenhonderd zijn.

Wat denkt u?

Meer nieuws

Analisten over Ahold Delhaize (Ahold)

17-6-2019 Ahold Delhaize (Ahold) Hold Deutsche Bank AG
14-6-2019 Ahold Delhaize (Ahold) Hold Deutsche Bank AG
16-5-2019 Ahold Delhaize (Ahold) Hold JP Morgan Chase & Co.
15-5-2019 Ahold Delhaize (Ahold) Hold Bernstein Research
9-5-2019 Ahold Delhaize (Ahold) Buy HSBC
meer analisten

Invoer toevoegen

Aandelen in dit artikel

Ahold Delhaize (Ahold) 20,39 -2,18% Ahold Delhaize (Ahold)
pagehit