Ripple kopen? Dit zijn de mogelijkheden
10-4-2019 09:00:12

'Ordergroei Takeaway in lijn met verwachtingen'

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - De ordergroei van Takeaway.com in het eerste kwartaal was grotendeels in lijn met de verwachtingen. Dat stellen analisten van RBC. Ze wijzen er verder op dat de integratie van de Duitse activiteiten van Delivery Hero goed onderweg is.

Zo is de website van Pizza.de inmiddels naar het platform van Takeaway.com verhuisd, en de andere websites moeten spoedig volgen. De kenners gingen ook specifiek in op de prestaties van het segment 'andere leidende markten', waar de bestellingen met 126 procent aandikten tot 12,3 miljoen. Dat werd volgens RBC aangejaagd door de 10bis-overname in Israël. RBC hanteert een outperform-advies op Takeaway en een koersdoel van 70 euro.

Ook ING verklaarde dat het handelsbericht van Takeaway.com in lijn lag met de eigen schattingen en verder weinig verrassingen bevatte. ING wees ook op de integratie van de overname in Duitsland. Volgens de bank is het goed om te zien dat dit snel verloopt. De deal in Duitsland biedt volgens de bank veel mogelijkheden voor kostenbesparingen. ING heeft een buy-advies met een koersdoel van 76 euro voor Takeaway.com.

Het aandeel Takeaway.com noteerde woensdagochtend omstreeks 09.40 uur 0,6 procent hoger op 73,60 euro.

Wat denkt u?

Meer nieuws

Analisten over Takeaway.com Holding BV

13-8-2019 Takeawaycom Hold Deutsche Bank AG
2-8-2019 Takeawaycom Neutral Credit Suisse Group
1-8-2019 Takeawaycom Overweight Barclays Capital
31-7-2019 Takeawaycom Outperform RBC Capital Markets
31-7-2019 Takeawaycom Overweight JP Morgan Chase & Co.
meer analisten

Invoer toevoegen

Aandelen in dit artikel

pagehit