ETFS 5-12-2018 15:09:00

WisdomTree lanceert nieuwe ETF die exposure biedt naar Artificial Intelligence


Fotobron: Pixabay

(finanzen.nl) - De WisdomTree Artificial Intelligence UCITS ETF staat genoteerd aan de London Stock Exchange en heeft een Total Expense Ratio (TER) van 0,40 procent.

Deze tracker moet beleggers een liquide en kosteneffectieve toegang geven tot een "exponentieel" groeiende megatrend op het vlak van technologie, die de efficiency en nieuwe mogelijkheden in alle bedrijfssectoren wereldwijd vergroot en de manier waarop we leven en werken herdefinieert, zo stelt WisdomTree het.

Rafi Aviav, Head of Product Development in Europa, zegt: "AI is een revolutionaire technologie en de markt voor AI-producten en -services zal naar verwachting meer dan verdrievoudigen in de komende drie jaren. Dit fonds biedt een unieke mogelijkheid om van die verwachte groei ste profiteren."

Gevolgd wordt de Nasdaq CTA Artificial Intelligence Index. Dat moet een gediversifieerde blootstelling garanderen aan ondernemingen die naar verwachting het meest van de groei in AI profiteren. De index kan zich verder ontwikkelen wanneer zowel nieuwe trends als nieuwe bedrijven komen opzetten op het gebied van kunstmatige intelligentie. De index wordt halfjaarlijks geactualiseerd en bestaat momenteel uit 52 bedrijven wereldwijd.

Wat denkt u?

Fondszoeker

Fondsnaam:
Aanbieder:
Fondssoort:
 
Kostenopslag:
Trackrecord:
Valuta:
Rendement 1 Jr:
Beheerd Vermogen:
Sorteren op:
Zoeken
pagehit