Ripple kopen? Dit zijn de mogelijkheden
CRYPTOMARKT 17-4-2018 11:45:35

Eerste cryptocurrency asset manager op Nederlandse markt


Fotobron: Pixabay

(finanzen.nl) - Achter BlockBay Capital zit Tim Epskamp. Epskamp heeft als investeringsanalist onder meer gewerkt bij UBS en Kempen en ontwikkelde hier kennis over vermogensbeheer. Volgens hem beperken banken en vermogensbeheerders zich tot de meer traditionele beleggingscategorieën en laten zij de kansrijke op lange termijn gerichte investeringsmogelijkheden van blockchain en cryptocurrencies links liggen.

"Met BlockBay Capital willen we de mogelijkheden die deze technologie met zich meebrengt optimaal benutten en de markt professionaliseren", aldus Epskamp. Als antwoord op de terughoudendheid met betrekking tot innovatie van de financiële sector startte hij het bedrijf. Naar zijn zeggen is het de eerste professionele cryptocurrency vermogensbeheerder op Nederlandse bodem.

Epskamp zegt investeerders, op basis van gefundeerd onderzoek en in samenwerking met gereguleerde banken, optimale en betrouwbare beleggingsstrategieën te willen bieden. En dit zou als aanvulling op een gediversifieerde investeringsportefeuille kunnen dienen.

De oprichter ziet de financiële markt met de introductie van blockchaintechnologie en cryptocurrencies snel veranderen. Hij verwacht dat de ontwikkeling van de techniek de komende jaren versnelt en grote impact zal hebben op het Nederlandse bedrijfsleven. "Daarnaast brengt de complexiteit en de beweeglijkheid van cryptocurrencies als nieuwe beleggingscategorie uitdagingen met zich mee voor investeerders."

"Met BlockBay Capital zetten wij in op een professionalisering van de blockchain en cryptocurrency investeringsmarkt door deze op een veilige manier toegankelijk te maken voor Nederlandse investeerders", aldus Epskamp.

Makkelijk cryptovaluta kopen? Dit zijn de mogelijkheden! (ADV)

ripple kopen - litecoin kopen - ethereum kopen - bitcoin cash kopen - bitcoin kopen

Wat denkt u?

Wisselkoersen

Naam Koers Waarde %
Bitcoin 7861,0698 115,7798 1,49
Koers dollar 1,1265 -0,0012 -0,11
Britse Pond 0,8945 0,0049 0,55
Zwitserse Frank 1,1208 -0,0003 -0,02
Japanse Yen 122,005 0,0000 0,00
pagehit